HCC and Transylvania College, Recruitment Workshop
noiembrie 18, 2019
HCC, internship, recrutare, cariera, workshop
Meet your recruiter- Workshop HCC si ASPR
noiembrie 25, 2019

Ajungi infrigurat la birou, caci afara ninge. Inautru e cald si miroase a scortisoara si portocale. Bradul e impodobit, cadourile astepta sa fie desfacute, iar peretii zambesc imbracati in luminite, muzica canta pe fundal… te intrebi ce se intampla. Nu e o zi obisnuita, e un Magia Craciunului- workshop la birou, tematic,  de o zi pentru echipa ta in semn de multumire si apreciere. E o intoarcere in timp cand stresul, agenda si task-urile nu existau.

Craciunul poate fi doar o poveste, poate fi o realitate sau poate fi o poveste transpusa in realitate. Spiritul Craciunului si magia momentului au puterea de a schimba oamenii, devenind mai buni si mai constienti fata de cei din jur. In acest an magia sarbatorii vine la birou, unde echipa va deveni o adevarata familie.

E cadoul nostru, al echipei WorkTeamFun, pentru cei care inca mai cred in magie, in familie si in sarbatoarea Craciunului. Ne dorim sa organizam un workshop personalizat si o petrecere tematica, care sa contribuie la coeziunea echipei, sa consolideze apartenenta la cultura organizationala.

In schimbul unei zile de lucru obisnuite iti poti surprinde echipa cu activitati specifice Craciunului, precum Santa Big Picture, Sweet Christmas, Christmas Cocktail Contest etc. Timp de cateva ore jocurile interactive, atmosfera de basm, muzica si compania buna iti vor transforma biroul intr-un spatiu de vis, de unde anjagatii nu vor mai dori sa plece!

Daca decizi sa fii Mos Craciun pentru echipa ta, noi vom fi spiridusii tai.

 

mafia craciunului, workshop la birou, motivare si retentie

Poti accesa acum serviciile noastre pentru un Craciun de neuitat!

Pentru o petrecere de vis la birou, alaturi de echipa ta, nu ezita sa accesezi oferta noastra magica! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0

Evolution HCC