Câteva cuvinte despre noi...

Evolution HCC este o companie de consultanţă si produs în resurse umane care se implica si in promovarea brandului de angajator, unde evoluţia, succesul şi dezvoltarea sunt doar câteva dintre atributele principale pe care le garantăm clientilor noştri.

„Misiunea noastră este să găsim acea persoană pentru tine si sa dezvoltam echipe performate si motivate. În echipa noastră găsești partenerul tău de încredere care: îți recrutează profesioniști de top, îți dezvoltă identitatea (brandul) companiei, îți oferă traininguri solide si programe de teambuilding pentru angajați, astfel că tu vei avea o echipa motivata si performanta.

La Evolution HCC, oamenii sunt mereu cei care ne inspiră valorile: Evoluție, Excelență, Loialitate. Cat si principiul DOP dupa care ne ghidam Disciplina, Organizare, Perseverenta.”

» Dezvoltare organizaţională
» Motivarea angajaţilor
» Nivelul de satisfacţie şi angajamentul organizaţional
» Îmbunătăţirea proceselor organizaţionale
» Cultura organizaţională
» Revizuirea sistemelor de retentie si evaluare de personal
» Recrutare
» Training
» Teambuilding

Principiul dupa care ne ghidam activitatea  este Principiul HCC- DOP.

Disciplina

Organizare

Perseverenta

Echipa Evolution HCC vă oferă cele mai profesionale servicii de resurse umane în Cluj, Timișoara, Iasi, Sibiu dedicate atât companiilor care au nevoie de recrutare personal, consultanţă şi dezvoltare organizaţională, cât şi angajaţilor care nu ştiu să îşî gestioneze conflictele de la locul de muncă sau au nevoie de îndrumarea unui specialist în orientarea în carieră.

Suntem o echipa de specialisti in diverse domenii : psihologi organizationali, recruteri & headhunteri, specialisti marketing, specialisti in management si sisteme de retentie , specialisti in sisteme de evaluare, traineri specializati in negociere si vanzare, leadership, recrutare, comunicare.

Serviciile noastre din domeniul resurselor umane cat si cele in dezvoltarea barandului de angajator,  se adresează clienţilor noştri din Cluj, Timişoara, Iasi, Sibiu dar avem acoperire națională si in restul oraselor pe serviciile de Recrutare si Selecție Personal, Headhunting, Training, Team-Building, Evaluare Personal.

Avantaje competitive:

Mereu luăm în calcul balanţa costuri-beneficii, urmărind satisfacţia clientului faţă de rezultatele muncii noastre.

Candidaţi:

Vă oferim toate detaliile despre procesul de recrutare dintr-o companie şi vă ajutăm să dobândiţi competenţele necesare posturilor pentru care optaţi.


Cel mai mare avantaj pentru a colabora cu noi este că evaluarea are loc individual, pentru ca fiecare din voi să se simtă valoros, să îşi poată descoperi potenţialul şi să primească feedback pentru îmbunătăţirea punctelor slabe. Colaborarea noastră este una de lungă durată, nu se opreşte după prima întâlnire, ci vom interveni de fiecare dată când ne solicitaţi suportul.

Companii:

La noi găsiţi soluţii şi răspunsuri la toate problemele de care va loviti zilnic in dezvoltarea organizatiei.


Valorile Companiei


» Dezvoltare » Evoluţie » Succes
» Disciplina » Organizare » Perseverenta