Câteva cuvinte despre noi si activitatea in resurse umane

Nu suntem frumosi, Nu suntem ieftini, dar…
Suntem o companie de consultanţă si produs în resurse umane cu servicii complete care se implica in promovarea brandului de angajator avand in echipa departament de marketing si IT, unde evoluţia, succesul şi dezvoltarea sunt doar câteva dintre atributele principale pe care le garantăm clientilor noştri.

„Misiunea noastră este  sa dezvoltam echipe performate si motivate.

În echipa noastră găsești partenerul tău strategic care: îți recrutează profesioniști de top, îți dezvoltă identitatea (brandul) companiei, îți oferă traininguri solide si programe de teambuilding pentru angajați, astfel că tu vei avea o echipa motivata si performanta.

Oamenii sunt mereu cei care ne inspiră valorile: Evoluție, Excelență, Loialitate. Cat si principiul DOP dupa care ne ghidam Disciplina, Organizare, Perseverenta.”

La ce ne pricepem?

» Dezvoltare organizaţională
» Motivarea angajaţilor
» Nivelul de satisfacţie şi angajamentul organizaţional
» Îmbunătăţirea proceselor organizaţionale
» Cultura organizaţională
» Revizuirea sistemelor de retentie si evaluare de personal
» Recrutare
» Training
» Teambuilding

Principiul dupa care ne ghidam activitatea  este

Principiul HCC- DOP.


Disciplina

Organizare

Perseverenta


>>>Echipa Evolution HCC vă oferă  servicii de resurse umane externalizate în Cluj, Timișoara, Iasi, Sibiu, Oradea, Constanta, Brasov, Bucuresti dar si in orice alt oras din Romania si Europa.

>>>Serviciile sunt dedicate atât companiilor care au nevoie de recrutare personal, consultanţă şi dezvoltare organizaţională, programe de training cât şi angajaţilor care nu ştiu să îşî gestioneze conflictele de la locul de muncă sau au nevoie de îndrumarea unui specialist în orientarea în carieră.

>>>Suntem o echipa de specialisti in diverse domenii : psihologi organizationali, recruteri & headhunteri, specialisti marketing, specialisti in management si sisteme de retentie , specialisti in sisteme de evaluare, traineri specializati in negociere si vanzare, leadership, recrutare, comunicare si resurse umane.

>>>Serviciile noastre din domeniul resurselor umane cat si cele in dezvoltarea barandului de angajator,  se adresează clienţilor noştri din Cluj, Timişoara, Iasi, Sibiu dar avem acoperire națională si in restul oraselor pe serviciile de Recrutare si Selecție Personal, Headhunting, Training, Team-Building, Evaluare Personal.


consultanta resurse umane

Valorile Companiei


Disciplina, Organizarea, Perseverenta, Onestitate si Pasiunea pentru ceea ce facem zilnic sunt Valorile dupa care ne ghidam zilnic.
“Fiecare persoana trebuie tratata diferit, fiecare persoana este buna la ceva la care noi nu suntem, de la fiecare persoana avem ceva de invatat.”

0

Evolution HCC