Câteva cuvinte despre noi si activitatea in resurse umane

Nu suntem frumosi, Nu suntem ieftini, dar…
Suntem o companie de consultanţă cu servicii complete de resurse umane care se implica in promovarea brandului de angajator avand in echipa departament de marketing si IT, unde evoluţia, succesul şi dezvoltarea sunt doar câteva dintre atributele principale pe care le garantăm clientilor noştri prin serviciile noastre de recrutare.
„Misiunea noastră este sa dezvoltam echipe performate si motivate.”

În echipa noastră găsești partenerul tău strategic in resurse umane care: îți recrutează profesioniști de top, iti ofera consultanta in resurse umane,  îți dezvoltă identitatea (brandul) companiei, îți oferă traininguri solide si programe de teambuilding pentru angajați, astfel că tu vei avea o echipa motivata si performanta.

Oamenii sunt mereu cei care ne inspiră valorile: Evoluție, Excelență, Loialitate. Cat si principiul DOP dupa care ne ghidam Disciplina, Organizare, Perseverenta.”

La ce ne pricepem cel mai bine?

» Dezvoltare organizaţională
» Motivarea angajaţilor
» Nivelul de satisfacţie şi angajamentul organizaţional
» Îmbunătăţirea proceselor organizaţionale
» Cultura organizaţională
» Revizuirea sistemelor de retentie si evaluare de personal
» Recrutare
» Training
» Teambuilding

Principiul dupa care ne ghidam activitatea in resurse umane este

Principiul HCC- DOP.


Disciplina

Organizare

Perseverenta


>>>Echipa Evolution HCC vă oferă  servicii de resurse umane externalizate în Cluj, Timișoara, Iasi, Sibiu, Oradea, Constanta, Brasov, Bucuresti dar si in orice alt oras din Romania si Europa.

>>>Serviciile sunt dedicate atât companiilor care au nevoie de recrutare personal, consultanţă şi dezvoltare organizaţională, programe de training cât şi angajaţilor care nu ştiu să îşî gestioneze conflictele de la locul de muncă sau au nevoie de îndrumarea unui specialist în orientarea în carieră.

>>>Suntem o echipa de specialisti in diverse domenii : psihologi organizationali, recruteri & headhunteri, specialisti marketing, specialisti in management si sisteme de retentie , specialisti in sisteme de evaluare, traineri specializati in negociere si vanzare, leadership, recrutare, comunicare si resurse umane.

>>>Serviciile noastre din domeniul resurselor umane cat si cele in dezvoltarea barandului de angajator,  se adresează clienţilor noştri din Cluj, Timişoara, Iasi, Sibiu dar avem acoperire națională si in restul oraselor pe serviciile de Recrutare si Selecție Personal, Headhunting, Training, Team-Building, Evaluare Personal.


Despre noi

Valorile Companiei in Resurse Umane


Disciplina, Organizarea, Perseverenta, Onestitate si Pasiunea pentru ceea ce facem zilnic sunt Valorile dupa care ne ghidam zilnic.
“Fiecare persoana trebuie tratata diferit, fiecare persoana este buna la ceva la care noi nu suntem, de la fiecare persoana avem ceva de invatat.”

firme de recrutare, joburi in cluj, firma de recrutare, firma recrutare, agentia recrutare, companie recrutare, firma recrutare personal, recrutare si selectie, job,joburi,gaseste jobul potrivit,selectie personal, firme recrutare timisoara, firme recrutare iasi, firme recrutare sibiu, firme recrutare cluj, firme recrutare oradea, firme recrutare romania, firma de recrutare timisoara, firma de recrutare sibiu, firma de recrutare cluj, firma de recrutare iasi, firma de recrutare romania, firma de recrutare oradea, firma de recrutare bucuresti