reconversia profesionala
Reconversia profesionala
martie 4, 2019
firma de recrutare personal
Despre firmele de Recrutare Personal si Headhunting din Romania
iulie 1, 2019

Auzim in fiecare zi despre lideri, companii, motivatie si performanta insa cati dintre noi cunoaste ceea ce se ascunde in spatele leadershipului? Adesea, acest concept este creionat in jurul unei imagini ideale in care liderul traieste numai experiente placute si usoare. Insa, oare este chiar asa placut tot ce se ascunde in spatele unui lider si al actiunilor sale? Bineinteles, oamenii prefera ca intotdeauna sa-si destainuie numai experientele placute referitoare la job-ul lor. Asa ca, este dificil pentru lideri sa isi afiseze esecurile si situatiile vulnerabile in fata oamenilor.

Ajungem sa coordonam si sa motivam persoane fara nici o pregatire in prealabil, suntem aruncati in cusca leilor si nu stim ce ne asteapta doar ca se doreste sa facem o magie si sa avem rezultate extraordinare, SI CE FACEM? Facem lucrurile cum ne vin intuitiv, ce iese…Doamne ajuta! :)”

Iti suna cunoscut?

Noi am trecut prin asta si stim ce sa facem sa reusim sa realizam cu adevarat aceasta Magie a Leadershipului sa se intample, daca doresti sa cunosti alti lideri ca tine si sa discutam, sa dezbatem si sa invatam unii de la altii prin studii de caz, activitati practice si exemple din experienta noastra, atunci abia asteptam sa te cunoastem.

sales manager

Leadershipul este o Arta, stii asta si tu, trebuie sa imbinam empatia, inteligenta sociala, legii psihologice de persuasiune cu managementul , cu cifrele si metode de organizare si ccoordonare pentru a obtine o Echipa Motiva si Performanta.

Noi am inteles cum functioneaza echipele moderne si am testat mai mai multe organizatii de diferite marimi si industrii, o facem IN CONTINUARE, nu ne-am oprit, pentru ca evoluam si lucrurile se schimba cu o viteza fantastica.

Tie iti vom transmite doar acele informatii si strategii care functioneza si au avut succes, dupa ce au fost testate de alti lideri ca tine, ei sunt impliniti pe mai multe directii: atat personal cat si prin satifactia venita de la echipele lor si din rezultatele obtinute impreuna. Aprecierea venita in urma eforturilor NOASTRE de la cei din jurul nostru este UNICA. Cum suna?

Stim foarte bine insa un lucru, realitatea depaseste imaginatia ta. Vrei sa te convingi? 🙂

Asteptam sa cunostem liderul din tine si sa ne luptam impreuna cu emotiile.

Cu drag,

Geo, Un Lider trecut prin multe exeperiente neplacute 🙂

Vrei sa afli secretele leadershipului?

Te invitam sa te inscrii la una dintre sesiunile Training-ului de Leadership pe Coordonarea si Motivarea Echipelor din orasul tau pentru a afla mai multe informatii si a impartasi experientele tale cu ceilalti participanti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0

Evolution HCC