recrutarea milenialilor, strategii de recrutare, cultura organizationala
Recrutarea milenialilor prin cultura organizationala
octombrie 30, 2019
automotivarea
Automotivarea si atingerea potentialului maxim la job
noiembrie 6, 2019

Le Dome si HCC Community iti aduce echipa la inaltime

E vineri. Programul de munca s-a incheiat. Weekendul de toamna te priveste prin frunze, prin picaturi de ploaie, prin vant si ceata. Te gandesti la zilele de vara care tocmai au trecut si nostalgia te acapareaza. Ai vrea sa-ti schimbi starea, ai vrea sa schimbi vremea. Cum? Printr-o altfel de cabana. Le Dome Belis Fantanele si HCC Community iti aduce echipa la inaltime.

Marisel, aflat la o distanta de 52 de km de Cluj si la o altitudine de 1250 m este cel mai intins platou montan locuit din Muntii Apuseni. Aici, noi, cei din echipa WorkTeamFun, am descoperit o locatie care ne-a cucerit de la prima vedere. Le Dome, o altfel de cabana cu HCC Community. In proximitatea a trei partii de ski, zona este ideala pentru iubitorii de adrenalina si nu numai. De sus se vede Lacul Belis, inconjurat de munti, peisajul fiind pur si simplu incredibil. Cuvinte mari, dar legitime.

Desi Le Dome momentan este cunoscut pentru petrecerile techno gazduite( Dinsubsol showcase, No Signal x Around and more) si pentru partiile de ski, noi dorim sa promovam locatia in alt scop. In urma discutiilor cu gazda, Catalin( o persoana foarte deschisa, pe care am indragit-o din prima clipa) am ajuns la concluzia ca locatia are potential si pentru mediul profesional. Poate gazdui teambuilding-uri, evenimente corporate, training-uri, sedinte si workshop-uri, indiferent de domeniu.

Zona ofera nenumarate posibilitati de relaxare. De la contemplatia naturii langa focul de tabara, la plimbari cu telescaunul sau teleschiurile, la drumetii cu bicletele, totul devine posibil in acest loc magic. Cu putina imaginatie si creativitate poti transforma din interiorul acestui ,,iglu” locatia perfecta pentru orice activitate. Mai mult, Marisel ofera obiective turistice precum: Muzeul Satului, Observatorul Astronomic, Bustul Pelaghiei Rosu, Crucea Iancului, Barajul de la Belis si multe altele.

Cazarea nu trebuie sa va ingrijoreze, caci pensiuni sunt oriunde ati privi, iar localncii va vor oferi oricand o mana de ajutor.  

Echipa HCC a petrecut un weekend de octombrie la Le Dome, in urma caruia am decis unanim ca acest loc este un must. Muzica, partii, lac, priveliste. Acestea compun reteta unui moment de relaxare si de conectare cu echipa ta la inaltime. Daca aceste randuri te-au pus pe ganduri, asteptam sa ne contactezi, iar WorkTeamFun Community iti va organiza si tie evenimentul dorit la inaltime unde vom face impreuna din toamna vara. Totul la Le Dome, Marisel. 🙂

 

 

Poti accesa cu incredere serviciile noastre de organizare de teambuildinguri si evenimente corporate!

Pentru motivare, rententie si o mai buna conexiune intre membrii echipei tale puteti apela cu incredere la echipa noastra( WorkTeamFun) pentru Organizare de teambuildinguri si evenimente corporate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0

Evolution HCC