Payroll & HR Consultant
Activeaza detectivul din tine!
aprilie 3, 2018
secretele unei recrutari
A pune intrebarile potrivite sau secretele unei recrutari de succes
aprilie 3, 2018

Cum IA( Inteligenta Artificiala) ajută HR-ul?

O inteligența artificială a fost utilizată de departamentele de resurse umane pentru a ajuta la înțelegerea modului în care angajații se simt în legătură cu munca lor, au fost folosite niste rapoartele de la The Wall Street Journal pentru aceasta cercetare.

IA a facut o treaba mult mai bună decât oamenii la măsurarea emoției și satisfacției angajatiilor prin intermediul limbajului, utilizat în sondajele si rapoartele completate de angajati, potrivit acestei cercetării.

La First Horizon National, o bancă din Memphis, o echipă de șase angajați al departamentelor de resurse umane lucreaza in medie trei luni pentru a înțelege cele 3.500 de chestionare ale angajaților si de a veni cu un raspuns.

Apoi managerii ar petrece alte cinci luni de ajustare a politicilor în conformitate cu datele primite ca sa isi tina angajatii in firma si sa ramana motivati.

IA a dat companiei rezultate aproape instantant.

Nu sunt foarte multe joburi pe care o IA nu le-ar putea face de 10 ori mai rapid si mai bine ca un om, cu toate aceaste fiind spuse aceasta tehnologie daca este sa fie folosita in scopuri bune toti am putea profita de pe urmele ei.

Cand toata lumea din acest secol merge catre optimizare si viteza, de ce nu incorporam aceasta tehnologie si la un loc de munca, pentru a face o companie mai eficienta.

Oricum un lucru e cert, o IA nu va putea niciodata inlocui interactiunea dintre 2 oameni, asa ca departamentele de HR nu ar trebui sa isi faca griji pentru moment.

Credeți că IA ar putea ajuta șefii să construiască locuri de muncă mai bune, sau ar aduce un colaps economic?

Vrei sa afli secretele recrutarii, metode 100% Practice pe care le folosim la Evolution HCC cu clientii nostri?

Iti propunem sa participi la sesiunile de training specializate organizate de noi pentru a descoperi informatii pretioase din domeniul resurselor umane. Training-ul HR Premium de „Recrutare, Motivare si Evaluare de Personal” iti ofera metode 100% practice pe care le poti folosi cu succes in viata ta profesionala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0

Evolution HCC