cariera in resurse umane
5 Aspecte esentiale pentru o cariera in resurse umane
ianuarie 21, 2020
Conceptul “Extra Mile” in Recrutarea de personal si Joburile din criza
mai 7, 2020

O noua abordare HOME OFFICE – Dezvoltarea trebuie sa continue!

Stres.Panica.Griji…Un sir continuu in care toti ne invartim de cateva zile. Cei care pot lucreaza de acasa, iar ceilalti merg spre munca zilnic demotivati si obositi de aceasta situatie. Insa, cum s-ar spune the show must go on sau mai pe intelesul nostru, dezvoltarea profesionala si personala trebuie sa continue! Credem in empatie, ajutor, comunitate si tocmai din acest motiv incercam sa ajutam, la randul nostru, companiile si personale cum stim noi cel mai bine: incurajand dezvoltarea si evolutia profesionala. 

In acest sens, dorim ca angajatii si angajatorii sa isi pastreze calmul, sa se relaxeze pe cat posibil si sa se concentreze acum, poate mai mult ca oricand, pe abilitatile soft skills – la care se poate lucra si se pot dobandi in aceasta perioada. Si pentru ca in aceasta perioada este recomandat sa lucram pe cat de mult posibil de acasa, am dezvoltat mai multe Training-uri ONLINE  pe teme precum: Recrutare, Negociere si Vanzari, Leadership si altele pe care le poti vedea chiar aici.

trainer

Printre acestea am creat Training-ul de Managementul Schimbarii si al Stresului, deoarece pentru toti este o situatie noua si unii au nevoie de suport pentru a putea trece cu energie si productiv peste aceasta perioada. Temele care sunt discutate in cadrul training-ului online remote se concentreaza pe factori stresanti, pe modul in care trebuie sa gestionam schimbariile in cadrul organizatiei si cum sa ne pastram motivatia cand trecem prin momente de criza. Din cauza contextului actual pe plan global, consideram ca training-ul intruneste nevoiile persoanelor care fac parte dintr-o organizatie si ofera un plus de valoare fiecaruia, dezvoltandu-se abilitatile vitale in raport cu situatiile stresante si neechilibrate. 

#StaiAcasa si continua dezvoltarea ta si a echipei tale printr-un singur click, sa profitam de aceasta perioada pentru a dobandi skill-uri noi si pentru a aprofunda cunostinte de interes pe plan profesional sau personal. 

P.S. Seize de day!

Iti doresti sa te dezvolti profesional si personal? Training-urile specializate HCC sunt create special pentru cei care isi doresc sa ajunga la alt nivel in cariera!

Daca vrei sa inveti sau sa aprofundezi subiecte relevante in dezvoltarea ta profesionala, Scoala Practica HCC iti ofera o gama larga de programe de training-uri specializate din carte poti sa alegi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0

Evolution HCC