home office
O noua abordare de home office
martie 18, 2020
trainer
La inceput, a fost employment-ul. Apoi, a venit employer branding-ul
iunie 10, 2020

Conceptul “Extra Mile” in Recrutarea de personal si Joburile din criza

 

Criza din piata fortei de munca de care este  afectata majoritatea persoanelor va aduce si lucruri bune pe langa cele rele.

 

Aici sunt atat angajatorii care cauta sa selecteze cele mai bune persoane in acest moment si vad asta ca o oportunitate, dar si cei care analizeaza cu ce persoane sa ramana si pe cine sa demita.

Pe de alta parte sunt canidatii, care sunt in cautare de noi oportunitati de job, noi locuri de munca, unele persoane isi cauta si joburi care nu au legatura cu domeniu lor pentru a-si asigura un venit.

Si mai sunt firme care inchid si administratori care vor incepe sa-ti caute si ei un job pe langa colegii lor, dar si multi freelanceri care au ramas fara proiecte.

Sa vedem partea plina a paharului cu optimism pentru ca in acest fel vom gasi cele mai bune solutii pentru noi indiferent in ce parte a baricadei suntem. Osa va impartasesc conceput de “Extra Mile”, preluat de la Americani, care este vechi si te va ajuta intodeuna fara exceptie.

Acum mai mult ca niciodata, se va duce o batalie in piata si cel mai bun, mai istet, mai pregatit, mai perseverent, va castiga. Cine are o mentalitate de luptator, cine nu se plange, doar actioeaza cu entuziasm, seriozitate si empatie,
acela va avea de castigat.

Este o vorba celebra la Americani prin care noi ca Romanii, dar si alte persoane, cand mergem acolo ne diferentiem si suntem respectati si apreciati, apoi avansam in post destul de repede, este vorba de a face “Extra Mile” fara a cere ceva in schimb. Se zice este foate ok ca este dispus intodeuna sa faca “Extra Mile” la job.

Prin traducere, a face si alte lucruri care trebuie facute, fara sa ti se zica. Daca nu trebuie sa le faci TU, nu e jobul tau, sau chiar daca nu intra in fisa postului sau chiar daca nu iti zice seful, dar ai initiativa si o faci si nu te astepti la nimic in schimb, nu ceri nimic pentru asta. O faci pentru ca vrei sa ajuti pentru ca esti implicat si iti pasa. ASTA ESTE O CALITATE RARA, SI DACA IN ACEST MOMENT ti cont de ea, indiferent din ce categorie faci parte o sa te ajute extraoridinar.

Este recomandat pentru o viata echilibrata si sanatoasa sa faci asta tot timpul si sa devina un obicei, atata la job cat si acasa in relatia cu familia, cu prietenii. Ai sa vezi cum vei fi urmat, apreciat si laudat, Iar beneficiile de orice pret nu vor intarzia sa vina.

Succes in cat mai multe “Extra Mile”!

G.I

HCC is Building your future!

 

Primii Pasi in Recrutare - Cartea

Traininguri online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0

Evolution HCC