Job sau Pasiune
Ce alegem? Job sau Pasiune?
iunie 29, 2017
Cum alegem compania pentru care lucrăm
Cum alegem compania pentru care lucrăm? — Partea I
iulie 13, 2017

Faci lucrurile intuitiv sau lucrezi cu profesioniști?

Dacă ai o problemă medicală, te tratezi singur sau cauți cel mai bun doctor? Aceeași lege se aplică în carieră și în business. Cea mai bună alegere pentru a-ți asigura rezultate reale în cel mai scurt timp, este să apelezi la firme de recrutare, la profesioniști. La oamenii ale căror rezultate sunt foarte bune în aria în care tu ai nevoie de suport.

Poate cauți un job mai bun, aliniat cu tine, însă lucrurile nu par să se lege. Sau nu pe termen lung. Puzzle-ul este incomplet. Continui să cauți, dar ai obosit.

Poate ești manager sau proprietarul unui business și te confrunți chiar acum cu probleme în ceea ce privește angajaților, nevoia de angajați, motivarea angajaților. Vrei oamenii cei mai potriviți pentru compania ta, însă căutările sunt lungi și nu duc nicăieri. Nu vrei să mai pierzi timp și bani

Auzim aceste lucruri în mod constant de la clienții noștri, candidați și angajatori, așa că azi ne-am gândit să îți oferim 5 motive pentru care să apelezi la firme de Recrutare personal, agentii de plasare forta de munca sau firme de consultanta in Resurse umane.

 

  1. Rezultate garantate

Dacă ești un om bine pregătit în alte zone decât resursele umane sau recrutare, vei face lucrurile intuitiv, vei angaja bazat pe emoții de moment, angajezi pe oricine pentru că ai neapărată nevoie de un om sau, ești conștient de ce ai nevoie, însă nu reușești să atragi oamenii potriviți. Rezultatele întârzie să apară, iar nevoile business-ului tău continuă să crească și să îngreuneze munca angajaților existenți și mai ales programul tău, al antreprenorului.

 

  1. Câștigi timp

Știi de ce timpul este cea mai importantă resursă pentru angajat și pentru angajator? Pentru că spre deosebire de bani și de energie, timpul nu mai poate fi recuperat. Ceea ce separă angajații și angajatorii performanți de cei mediocrii este modul în care aleg să își folosească energia și timpul.

  1. Câștigi bani

A colabora cu firme de resurse umane  sau Recrutare personal, care poate produce rezultate pentru tine constituie, într-adevăr, o investiție financiară inițială. Dar este util să reți două lucruri

– dacă angajezi oameni nepotriviți și ești nevoit apoi să reangajezi, pierzi de 3-4 ori mai mulți bani decât dacă lucrezi cu profesioniști

– ai control asupra investiției tale – știi exact cât investești și ce rezultate vrei să obți.

 

  1. Crești mai repede, folosind mai puține resurse

Ce  crezi că se va întâmpla dacă, cu ajutorul unei firme de resurse umane, vei obține într-un timp relativ scurt, ceea ce ai nevoie? Dacă ai oamenii potriviți și le poți oferi suportul sistemic în care să crească, afacerea ca crește mai repete și pe o bază sănătoasă.

 

  1. Scade nivelul de stres

Unul din beneficiile importante dacă alegi să colaborezi cu o agentie de recrutare – scazi nivelul de stres, atât al tău, cât și al echipei. Știi că lucrurile funcționează, și te poți concentra pe ceea ce e cu adevărat important.

Profită de serviciile complete de resurse umane pe care le-am oferit deja pentru peste 1000 de clienți

Care se confruntă cu aceleași probleme ca și tine.

Unul din lucrurile la care suntem foarte buni este zona de Recrutare de Personal și Headhunting, unde ajutăm angajații și angajatorii să găsească cele mai bune soluții, cu rezultate pe termen lung.

Nu știi exact de ce ai nevoie sau ai nevoie de suport? Oferim Consultanță Gratuită

De asemenea, echipa Evolution HCC îți poate oferi și Consultanță personalizată Gratuită, indiferent că vrei să-ți schimbi job-ul sau vrei să angajezi în compania ta. Evolution HCC îți construiește viitorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0

Evolution HCC