angajatori-de-top
Formarea continua, strategie pentru angajatori de top
iunie 27, 2017
firme de recrutare
De ce sa colaborezi cu firme de recrutare?
iulie 7, 2017

Job sau Pasiune? Ce alegem? Ce angajăm?

Dacă ai angajați proaspăt intrați pe piața muncii sau ai angajați tineri, între 20 și 35 de ani, acest articol e pentru tine. Dacă ești angajat, ai între 20 și 35 de ani și ți-ai pus măcar o dată întrebarea: Ce să aleg: Job sau Pasiune?, acest articol e pentru tine.

Dacă citești din postura de angajator, dă-mi voie să te întreb: știi care e una din întrebările pe care cei mai tineri angajați ai tăi și-o adresează foarte des? Poate ți-ai dat seama. Este chiar întrebarea de mai sus. „Ce să aleg: Job sau Pasiune?”. Alte variații ale aceleași întrebări sunt: „Mă simt împlinit?”, „Mă ajută postul în care lucrez sau această firmă să îmi trăiesc pasiunea?” „Merită să mai lucrez aici? Dacă da, cât anume”, „Cum arată job-ul perfect pentru mine?”

Dacă citești din postura de angajat și te-ai întrebat măcar o dată ce să alegi între Job sau Pasiune, probabil te-ai regăsit în întrebările de mai sus.

Acum, indiferent din ce postură citești acest articol, te întreb: De ce trebuie să alegem între Job sau Pasiune când le putem avea pe ambele, în același loc și în același timp?

joburi

Angajatul are posibilitatea să facă o schimbare, iar angajatorul are posibilitatea extraordinară de a identifica și de a modela mediul de lucru în așa fel încât angajații să facă lucrurile care îi pasionează cu adevărat. Asta va aduce un bum de entuziasm, prouctivitate și vânzări mai mari.

Formula câștigătoare stă în a dori să creezi acest mediu, a-l optimiza, a-l păstra funcțional și a comunica eficient, pentru a aduce lucrurile cât mai aproape de nevoia reală a oamenilor.

Este adevărat, sunt mulți angajatori și angajați care se complac într-o situație mai puțin favorabilă. „Fac o schimbare, dar mai târziu.” „O să demisionez la un moment dat.” Dar asta nu va dura la nesfârșit. Business-urile remarcabile vor rămâne în piață, iar angajații performanți vor merge înspre companii care știu să răspundă nevoilor, dorințelor și personalității lor.

Dacă ne citești în mod regulat, știm că tu țintești mai sus decât atât.

Acum nu mai e nevoie să alegi între Job și Pasiune. Lasă-ne să te ajutăm. Serviciile Evolution HCC de Recrutare personal, Selecţie personal, Headhunting pot ajuta atât candidații, cât și companiile să găsească soluții la problemele lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0

Evolution HCC