echipă performantă
Cum poți să te asiguri că ai o echipă performantă?
mai 4, 2017
angajatilor
Care sunt cele 100 de lucruri pe care le oferi angajaților tăi
mai 12, 2017

Valori și rigoare personală. Echipă fenomenală

Dacă visul descrie schimbarea pe care o companie vrea să o producă, viziunea descrie unde dorește compania să ajungă, misiunea cum va face acel lucru, valorile descrie după ce puncte se va ghida compania pentru a se asigura că ajunge să fie cum trebuie și unde trebuie.

Astăzi îți propun un exercițiu extrem de simplu pentru a crea o echipă fenomenală. Pentru a inditifica ce oameni sunt cu adevărat potriviți în compania ta și ce oameni ar trebui să lucreze în altă parte, pentru a-și atinge potențialul maxim.

Valorile Evolution HCC sunt Dezvoltare, Evoluție, Succes, Disciplină, Organizare, Perseverență.

Care sunt valorile companiei tale? Le cunoști? Le ai scrise și puse la vedere? Știi cum anume le exerciți în munca ta, în viața reală?

Dacă îți cunoști valorile, în următoarele interviuri, tu ca manager sau personal responsabil de resurse umane, poți identifica, printr-un șir de întrebări simple, valorile angajatului. De pildă, poți întreba: „Ce este CEL MAI IMPORTANT pentru tine în acest moment?” sau „Dacă ai putea alege trei lucruri cele mai importante pentru tine, nu pentru societate, nu pentru familie, nu pentru job, pentru tine, care ar fi?” Sunt sigur că poți identifica și alte întrebări.

Să luăm un exemplu concret. Un candidat poate să spună „dedicare” sau „implicare”. Dacă în compania ta dedicarea și implicarea sunt valori care se pot vedea zilnic, în acțiunile angajaților, a managementului, în comunicarea din echipă și comunicarea cu clienții, știi că poți pune candaditatul într-o poziție și într-un mediu care să îi permită să devină angajatul cu numele de cod „dedicatul”. Dacă ai în față un om care vorbește despre libertate, iar tu oferi flexibilitate în muncă și/ sau postul îi permită să se simtă liber, din nou, aveți un punct comun ce merită explorat.

Această strategie este atât de puternică, dar atât de simplă, încât, în mod inconștient, multe companii nici măcar nu o aplică la interviuri. Poate un cuvânt să spună dacă un om este sau nu potrivit pentru mine? Dacă pui întrebările corecte și dacă ești constant în privința valorilor, dacă le trăiești cu adevărat și nu le folosești o singură dată, la interviu, da, cu siguranță.

Dacă ești pregătit să afli mai multe despre cum valorile și riguriozitatea te poate scuti de angajați neserioși sau pur și simplu nepotriviți pentru visul și valorile tale, abia așteptăm să te ajutăm, la training-ul HR Premium, 100% practic pe care îl organizăm.

Nouă ne place să recrutăm oameni, să ajutăm atât companiile cât și persoanele fizice să găsească job-ul care li se potrivește cu adevărat, așa că abia așteptăm să-ți împărtășim din ceea ce știm și din ceea ce facem în lucrul nostru cu companiile.

Dacă vrei să îți îmbunătățești semnificativ comunicarea cu echipa ta, te invităm la Trainingul Premium de Comunicare Inteligentă, un training 100% practic, unde vei învăța Colaborarea Interdepartamentală și dezvoltarea relatiilor între colegi, relationarea cu clientii si managementul schimbarii.

Poți alege și un training customizat pentru Echipa Ta pe: Negociere și persuasiune, Recrutare și motivare, Leadership, Comunicare, nzari Inteligente.

Vezi și evenimentele noastre Open din perioada următoare :

Daca ți-a plăcut arrticolul poți sa Share-uiesti cu prietenii și colegii tăi și să ne oferi chiar un Big Like pentru a avea, dezvolta și incuraja un mediu de lucru mult mai bun.

Mulțumesc că ne-ai citit și vizitat site-ul! ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0

Evolution HCC