echipa fenomenală
Valori și rigoare personală. Echipă fenomenală
mai 10, 2017
metode de evaluare
Două metode de evaluare pentru a putea angaja mai ușor
mai 22, 2017

Care sunt cele 100 de lucruri pe care le oferi angajaților tăi

Dacă ești responsabil de crearea și susținerea unei echipe, probabil îți dorești cei mai buni oameni de pe piață. Poate ai auzit de bucketlist. Bucketlist-ul este o listă cu 100 de lucruri (sau mai multe) pe care îți dorești să le faci până la sfârșitul vieții tale. Întrebare: ai o listă cu 100 de lucruri pe care tu le oferi sau vrei să le oferi angajaților în compania ta?

Dacă citești aceste rânduri știm că vrei mai mult de la tine, ca manager sau responsabil de resurse umane. Știm de asemenea că ești conștient de faptul că sintagma „salariu atractiv/ motivant” nu este suficientă pentru a atrange oameni pasionați, talentați, dedicați, oameni care vor să crească alături de tine.

Ia-ți timp și scrie această listă, chiar și dacă nu crezi că va funcționa. Nu vrem să ne crezi pe cuvânt. Testează. După primele 50 de idei vine partea interesantă, pentru că vei fi provocat să vii cu niște lucruri extraordinare și cu adevărat relevante pentru oamenii la care visezi.

Partea și mai interesantă?

Această listă nu te va ajuta doar la recrutare.

Iată un checklist cu 10 moduri în care o poți folosi:

  1. Cultură organizațională
  2. Brand și poziționare
  3. Recrutare
  4. Retenția angajaților
  5. Leadership
  6. Campanii de marketing
  7. Strategii de dezvoltare
  8. Angajații și clienții tăi vor deveni promotorii companiei
  9. Claritate în lucrul cu echipa
  10. Stimă de sine

După ce ai această listă, asigură-te că implementezi cât mai multe din aceste idei, la o scară oricât de mică. Claritatea și focusul noi dobândite te vor ajuta să aplici lista în oricare din cele 10 puncte de mai sus, să transformi compania, în fiecare zi, într-un magnet pentru angajați și, mai ales, te ajută să-i selectezi în așa fel încât să investești în cei mai buni dintre ei.

Acum poți participa la Training-ul HR Premium, 100% Practic, pe care îl organizăm, pentru a primi și mai multe idei practice despre cum să găsești și să coordonezi oamenii de care ai nevoie. Te vom ajuta cu exemple practice, concrete și strategii testate, pe care le poți pune în aplicare imediat după training. Fii timp de 2 zile alături de trainerii Evolution HCC și recruiteri cu experiență! Locurile sunt limitate și grupele se închid destul de repede pentru ca avem solicitări în așteptare.

Dacă vrei să îți îmbunătățești semnificativ comunicarea cu echipa ta, te invităm la Trainingul Premium de Comunicare Inteligentă, un training 100% practic, unde vei învăța Colaborarea Interdepartamentală și dezvoltarea relatiilor între colegi, relationarea cu clientii si managementul schimbarii.

Poți alege și un training customizat pentru Echipa Ta pe: Negociere și persuasiune, Recrutare și motivare, Leadership, Comunicare, nzari Inteligente.

Vezi și evenimentele noastre Open din perioada următoare :

Daca ți-a plăcut arrticolul poți sa Share-uiesti cu prietenii și colegii tăi și să ne oferi chiar un Big Like pentru a avea, dezvolta și incuraja un mediu de lucru mult mai bun.

Mulțumesc că ne-ai citit și vizitat site-ul! ?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0

Evolution HCC