HCC, internship, recrutare, cariera, workshop
Meet your recruiter- Workshop HCC si ASPR
noiembrie 25, 2019
cariera in resurse umane
5 Aspecte esentiale pentru o cariera in resurse umane
ianuarie 21, 2020

CUM A INCEPUT TOTUL?

Aveam 25 de ani cand m-am intalnit prima data cu domeniul recrutarii, iar, pe atunci, lucram la o companie multinationala cu actionariat german, ne marturiseste Geo Ivanov. Din Director General de Vanzari a devenit Business Owner, Headhunter, Sales and Branding Specialist. Drumul parcurs nu a fost usor, caci in momentul in care acesta s-a aventurat in domeniul resurselor umane, nu exista multa informatie cu ajutorul careia sa-si puna bazele propriei afaceri. Cu toate acestea, el a perseverat si a a invatat o lectie importanta, anume ca doar depasindu-ne fricile vom face ca visele sa devina realitate. Astfel, in prezent lucreaza la un proiect intitulat ,,Primii pasi in recrutare”

DESPRE CE ESTE VORBA?

Acest proiect este, de fapt, o carte in care experientele lui sunt adunate si impartasite cu cei care au nevoie de un ghid spre a descoperi strategiile, tehnicile si modalitatile de incepe cu dreptul o cariera in recrutare. Mai mult, aceasta carte reprezinta povestea echipei HCC. Ea însumeaza experientele mele[ G. I.] profesionale si personale acumulate de-a lungul acestor ani dinamici, provocatori si frumosi. Ea prezinta proiectele gandite, construite si implementate, reprezinta definitia mea ca om de afaceri. Aceasta carte este despre cum am ajuns Geo Ivanov: recruiter, headhunter, business owner, sales and branding specialist.

MOTIVATIA DIN SPATELE CARTII

Dorinta de a participa activ la schimbarea societatii se afla printre motivele acestui pas. Geo Ivanov considera ca dezvoltarea unei culturi organinzationale sanatoase, cu princiipii si valori, dar si nutrirea unei realatii de parteneriat intre angajator si angajat sunt aspecte vitale. Odata ce vom inlatura carenetele de la locul de munca, atunci se va intampla magie, considera antreprenorul.

Mai mult deact atat, exista un alt aspect care depaseste granitele biroului. Toate elementele HR-ului sunt resimtite, la un nivel mai profund sau nu, direct sau indirect, constient sau nu, de toti dintre noi. Starea personalului este direct proportionala cu calitatea serviciilor si produselor noastre; servicii si produse cu care interactionam zilnic. Iar dacă ne dorim ca acestea sa fie exceptionale, fara cusur, trebuie sa fim IMPLICAȚI ACTIV în dezvoltarea si in imbunatatirea Resurselor Umane.

CUI SE ADRESEAZA?

Studentului care nu stie unde sa isi indrepte pasi si privirea

Studentului care face Psihologie sau Resurse Umane si doreste sa afle adevarul despre aceasta meserie

Omului de HR care doreste sa evolueze in meseria lui

Managerului sau antreprenorului care realizeaza singur recrutarea si care doreste sa se asigure ca va lua cele mai bune decizii – ce vor conduce la dezvoltarea business-ului.

Prin acest articol am aruncat o privire in proiectul in plina desfasurare a recruiter-ului Geo Ivanov. Speram ca v-am captat atentia si interesul si ca veti alaturi de noi in momentul aparitiei acestei carti.

Stay tuned for Primii pasi in recrutare 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0

Evolution HCC