firme de recrutare
De ce sa lucrezi cu firme de recrutare?
august 7, 2020
National Sales Manager
Cum ii recrutam pe cei mai buni directori
iulie 26, 2023

Cum fac Recrutare de personal daca angajatii imi dau batai de cap | HCC Evolution

Dezvoltarea abilitatilor de Recrutare intern sau extern.

Cum rezolv problema personalului!

Cum dezvolt departamentul de resurse umane cu firme externe de recrutare sau cum gasesc intern cele mai bune solutii!

Iti doresti cu adevarat sa rezolvi aceasta situatie neplacuta in care esti, legat de criza personalului, retentia si motivarea angajatilor, recrutarea celor mai buni angajati cat si cum sa-ti faci sa se implice mai mult la job,  sa fie mai responsabili si sa nu plece dupa 1, 3, 6 luni, 1 an?

Situatie cu care se confrunta majoritatea firmelor care nu au un departament de resurse umane si recrutare foarte bine dezvoltat si structurat, cu procese si proceduri pe care le adapteaza permanent dupa nivelul de dezvoltare si situatia economica in care se afla, cat si dupa planurile de business pe care le are acea organizatie.

Firme care nu au  oameni pregatiti si care nu stiu ce au de facut, care nu ajung la rezultatele pe care managerii si antreprenorii si le doresc, care nu investesc deloc in resurse umane, cu toate ca aceasta este una din principalele dureri si probleme in bunul mers si chiar dezvoltarea firmei, nu fac nimic si dau vina pe factori exeterni.

Daca te afli in una din situatiile de mai sus ai o mare problema care se poate rezolva rapid, tot ceea ce trebuie sa faci este sa actionezi ACUM!

Banii, Cash-Flow-ul, Dezvoltarea, Succesul, vin in procent suficient de mare din gestionarea corecta si atenta a resurselor umane, cat si o investitie serioasa in recrutare, inductie si dezvoltarea oamenilor. Asta reiese  din spusele tuturor care au trecut de aceasta etapa cat si din toate cercetarile efectuate pe companiile de succes si apreciate din intreaga lume.

Sa ne uitam mai atent acolo unde nu se vede, adica “sub preș”.

Atenția sporită spre personal și procesul de recrutare este importantă.

Secretul recrutării, dintr-o firma sau agenție de recrutare personal, headhunting, executive search sau chiar de la cei care fac consultanta in Resurse Umane, se vede doar de cei care au ochii deschiși și fac cu adevărat pasii schimbării de mentalitate. 

Atentia sporită la procesul de recrutare și Inducția pe care o faci cu noul angajat este vitala și este responsabilitatea ta, ca HR Specialist, Manager, Owner.

Ca sa ajungi în top și sa ai rezultatele așteptate ai de făcut unul din 2 lucruri EXTREM de IMPORTANTE, sau chiar amândouă:

1. Îți angajezi specialiști și antrenori de TOP care sa facă asta in locul tău cu rezultate specificate de la inceput. Aici poti apela la firme specializate in resurse umane, recrutare de personal, consultati cu experienta in resurse umane. Firme care iti pot dezvolta personalul si ii poata invata pe angajatii interni cele mai bune metode de recrutare personal cat si secretele recrutarii eficiente adaptate la situatia si industria in care activeaza firma ta.

2. Te antrenezi și te dezvolți tu ca sa o poți face tu personal, adopți o politica de dezvoltare in organizație bazată pe Coaching si Dezvoltare.

Succes!

#HCC #RECRUTARE #DEZVOLTARE #RESURSEUMANE

Consultant

Poti accesa acum serviciile uneia dintre firmele de recrutare de top si consultanta in resurse umane!!

Pentru atragerea celor mai buni candidati si garantia unei recrutari de succes pueti apela cu incredere la echipa noastra de Consultanta in resurse Umane, Recrutare de personal si Headhunting.

Programe, traininguri de dezvoltare a personalului in Resurse Umane si Recrutare, devin-o un specialist in Resurse Umane, in Recrutare!

Programe de dezvoltare in resurse umane, cursuri de recrutare, traininguri si programe de dezvoltare a specialistilor in resurse umane le poti accesa aici PROGRAME DE DEZVOLTARE IN RESURSE UAMNE SI RECRUTARE DE PERSONAL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0

Evolution HCC