problema motivatiei
Cea mai buna metodă prin care rezolvi problema motivației
octombrie 9, 2017
consultant de resurse umane
Cum te poate ajuta un consultant de resurse umane?
octombrie 23, 2017

Ce este si cum te ajuta un departament HR extern?

Ce este un departament HR externalizat si cum te poate ajuta?

Conduci o afacere care nu are propriul departament de resurse umane? Simti ca nu urmaresti indeajuns de precis performanta angajatilor tai? Pierzi prea mult timp ocupandu-te personal de angajati? Nu reusesti sa recrutezi oameni implicati si eficienti? Astazi iti explicam ce inseamna HR externalizat, cum te ajuta de departament HR extern si daca ai nevoie de o astfel de solutie pentru afacerea ta.

Daca esti antreprenor sau conduci o echipa stii deja pe propria piele ca e nevoie sa faci foarte multe lucruri. E nevoie de tine in multe locuri, daca s-ar putea, in acelasi timp. In acest proces, realizezi ca nu aloci suficiente resurse sau nu aloci resursele potrivite pentru a te ocupa indeajuns de oamenii din subordinea ta.

Te-ai gandit vreodata sa apelezi la un departament HR extern, care sa preia tot ce tine de resurse umane in compania ta?

Cum te ajuta un astfel de department?

  1. Eficienta si Performanta angajatilor urmarita constant

Cum ar fi sa ai permanent cele mai importante cifre despe eficienta si performanta angjatilor tai? Sa stii cine performeaza optim si cine nu, unde sunt problemele, ce este prioritar sa imbunatatesti si cum poti creste, in mod concet, satisfactia angajatilor tai?

Companiile performante cu care lucram au deja implementat acest sistem. In conditiile in care cei mai importanti parametri ai echipei sunt masurati constant, situatiile neplacute nu mai dau peste cap bunul mers al lucrurilor. Cand masori, stii ca orice situatie are o solutie. Si, mai ales, stii care este acea solutie si cum o poti implementa rapid.

 

  1. Nu mai faci micro-management

Nu te mai ocupi personal de toate problemele angajatilor tai. Ei nu mai vin la tine ori de cate ori au o problema, pentru ca exista deja un set de proceduri, coordonat de departamentul extern de HR.

Poate unul din cele mai mari beneficii, nu trebuie sa mai ai grija oricarei situatii intampinate de angajati si te poti concentra pe ce e important pentru tine, pe strategie, dezvoltare, timp pentru tine, etc

 

  1. Recrutezi oameni potriviti

Stii deja cata energie, timp si bani costa un angajat nepotrivit in compania ta. In plus, pe langa frustrari si timp pierdut, e nevoie sa cauti iar si iar oameni in piata, sperand ca, la un moment dat, lucrurile se vor stabiliza.

Poti stabiliza zona de recrutare si retentie, daca ai alaturi de tine un partener specializat in resurse umane, care poate recruta pentru tine oamenii care ti se potrivesc.

  1. Evaluarea performantei

Cum stii cand sa avansezi un angajat? Cand alt angajat nu aduce suficienta valoare in companie? Cum stii cand anumiti parametri nu mai functioneaza si trebuie schimbati? Si, mai ales, cum stii sa creezi un parcurs performant previzibil pentru echipa ta?

Fara un sistem de evaluare deja testat si adaptat echipei tale, nu poti face aceste lucruri. In schimb, daca implementezi un sistem de evaluare, cresterea companiei tale se va transforma din speranta, in cifre.

 

  1. Gestionarea conflictelor intr-un mod profesionist

Un subiect nu foarte placut, conflictele dintre angajator si angajati, conflictele interdepartamentale sau conflictele intre colegi creaza mult haos in ceea ce priveste performanta, dar si puterea echipelor tale.

Un departament de HR extern se ocupa de gestionarea conflictelor in companie si vine cu solutii optime si alternative ce pot fi acceptate de angajator si angajati, pentru a crea un mediu armonios in compania ta.

Cauti un departament de HR extern, care sa iti ofere toate cele de mai sus

Sa urmareasca eficienta si performanta angajatilor, sa te scape de micro-management, sa te ajute sa recrutezi oameni potriviti, sa evaluezi angajatii, dar si sa gestionezi conflictele din companie intr-un mod inteligent? Iti oferim un departament HR extern complet, la dispozitia ta, care sa se ocupe de tot ce inseamna resurse umane pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0

Evolution HCC