Consultanţă resurse umane - diagnoză şi dezvoltare organizaţională

De ce ai nevoie de consultanta resurse umane si dignoza organizationala?

» Există problemele şi neînţelegeri între angajaţi şi între departamente pentru că nu există o comunicare adecvată între aceştia?
» Situaţiile tensionate din firma dumneavostră sunt tot mai dese, iar angajaţii sunt tot mai nemulţumiţi?
» Simţiţi că valorile şi cultura organizaţiei dumneavostră nu mai este eficientă în atingerea obiectivelor?

Diagnoza organizaţională, consultanta resurse umane este primul pas în derularea unui proces de dezvoltare organizaţională, şi anume, este necesar să ştim la ce nivel există probleme, care procese organizaţionale sunt afectate. Mai precis, trebuie să cunoaştem punctele tari şi punctele slabe pentru a înţelege funcţionarea organizaţiei.

Metode folosite:

» Analiza SWOT (puncte tari, puncte slabe, oportunităţi şi ameninţări)
» Interviuri semistructurate
» Chestionare de investigare a culturii organizaţionale existente şi a celei dorite, a angajamentului personalului, a satisfacţiei muncii, a nivelului de stres resimţit de angajaţi, a tipului de management

Beneficii

Odată descoperită problema, aceasta este ca şi rezolvată. Astfel, noi vă oferim soluţii în implementarea de strategii de intevenţie eficiente şi puţin costisitoare, bazate pe:

» Schimbarea culturii
» Strategia de management
» Îmbunătăţirea comunicării
» Creşterea motivaţiei şi a angajamentului personalului
» Interventii asupra stresului organizaţional

Toate acestea duc la o creştere a eficienţei şi productivităţii individuale şi organizaţionale şi la un climat de muncă propice dezvoltării.

Formular Contact - Solicita o oferta personalizata

firme de recrutare, joburi in cluj, firma de recrutare, firma recrutare, agentia recrutare, companie recrutare, firma recrutare personal, recrutare si selectie, job,joburi,gaseste jobul potrivit,selectie personal, firme recrutare timisoara, firme recrutare iasi, firme recrutare sibiu, firme recrutare cluj, firme recrutare oradea, firme recrutare romania, firma de recrutare timisoara, firma de recrutare sibiu, firma de recrutare cluj, firma de recrutare iasi, firma de recrutare romania, firma de recrutare oradea, firma de recrutare bucuresti