marketing, strategii, recrutari, HR, succes, secrete
Secretele din spatele unei recrutari de succes
septembrie 12, 2019
candidati, cucerirea candidatilor, interviu, marketing angajare
Cucerirea candidatilor- 5 pasi esentiali
octombrie 1, 2019

Automotivarea- o poveste despre cucerirea candidatilor

Iubeste ca sa fii iubit. Acelasi principiu se aplica si in cazul recrutarii. Cum? Simplu: automotivarea este cheia succesului. Pentru o dezvoltare personala autentica tu trebuie sa devii propria sursa de energie, motivare si inspiratie. Numai cand vei ajunge in acest punct, candidatii vor fi atrasi de tine. Din interior spre exterior. Daruieste si vei primi.

 

Teoria magentului

 

Tu reprezinti imaginea firmei tale. Tu esti brand-ul tau. Dupa ce vei cuceri candidatii, instantaneu acestia vor dori sa lucreze in compania ta. Recrutarea inseamna negociere. Pentru a fi bun la negociere, trebuie sa spui o poveste.

 

Avand un background solid in domeniu, noi am invatat ca recrutarea prin negociere trebuie sa fie imbracata frumos. Trebuie sa ai o poveste. O forma atragatoare, convingatoare va functiona ca un magnet, iar candidatul va dori sa stabileasca unui interviu. Odata concretizat acest lucru, tinerele talente trebuie convinse sa ramana. Aici intervine continutul. Povestea. Ceea ce poti oferi. Ceea ce te face unic, diferit. Ceea ce va face candidatul sa spuna: ,,Ei nu urmeaza regulile impuse din exterior. Ei sunt curajosi, inovatori, pasionati.

automotivare, succes, recutare, atragerea clientilor

 

In acest sens ne-am gandit sa oferim cateva sugestii de comportament si sa evidentiem compentente pe care un bun recruiter trebuie sa le detina. Enjoy! 🙂

 

1. PERSUASIUNE Ca si recuiter trebuie sa fii convingator. Candidatii trebuie sa vada, sa inteleaga si sa isi doreasca sa iti urmeze traiectoria, in ciuda altor alternative. Influenta vine la pachet cu aceasta calitate esentiala. In acelasi fel automotivarea conduce la persuasiune.

 

2. INCREDEREIncrederea in propriile forte si cunostinte este vitala. Clientii trebuie sa fie impresionati. Indiferent ca sunt cunoscatori ai domeniului sau novici, acestia trebuie sa vada ca tu stii toate secretele jobului. Cand vor realiza ce si cat pot invata de la tine, atunci te vor alege pe tine.

 

3. RESEARCH CONSTANT Acest lucru se completeaza cu pasul anterior. Increderea de sine este benefica atunci cand este cladita pe o baza solida, reala. Indiferent de numarul anilor de experinta, indiferent de studii sau de talentul innascut, nu trebuie sa te opresti niciodata. Automotivarea va fi constanta cand informatiile vor fi mereu noi. Citeste! Documenteaza-te! Mergi la workshop-uri, traininguri si cursuri.

4. PREIA INITIATIVAUn bun recruiter trebuie sa creeze, sa actioneze, sa faca ca lucrurile sa prinda contur. Nu astepta candidatii sa te sune sau programeze interviuri. Nu astepta ca reclamele sa faca toata treaba pentru tine. In principiu, nu astepta ,,sa fii invitat in camera” sau ti se dea voie sa vorbesti. Fii hotarat and make things happen.

 

Principiul DOP
 

Drept concluzie, consideram ca principiul dupa care se ghideaza Evolution HCC este ideal pentru oricine din domeniul recrutarii, al resurselor umane si al vanzarilor. DISCIPLINA, ORGANIZARE, PERSEVERENTA.

Nu exista o reteta exacta, dar automotivarea reprezinta ingredientul principal. Stim ca fiind perseverent si aplicand disciplinat, organizat pasii prezentati mai sus, evolutia ta nu va intarzia sa apara. De asemenea, nu uita sa fii creativ, original si pasionat.

Poti accesa acum serviciile uneia dintre firmele de recrutare de top!

Pentru atragerea celor mai buni candidati si garantia unei recrutari de succes pueti apela cu incredere la echipa noastra de Recrutare de personal si Headhunting.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0

Evolution HCC