Joburi disponibile ale clientilor nostri pentru care recrutam personal

Locuri de munca, Cariera, Dezvoltare

Evolution HCC te conecteaza la jobul potrivit!

Categorii Joburi
 • All
 • 3D Rendering
 • Architectural Visualization
 • Asistent
 • Business
 • Comert
 • Contabilitate
 • Design
 • Director
 • Economist
 • Electrical Engineer
 • Engineering
 • hide-job
 • HR
 • Inginer
 • Instalatii
 • Internship
 • IT
 • Key Account Manager
 • Manager
 • Marketing
 • Office Manager
 • PHP Developer
 • Quantity Surveyor
 • Service
 • Tehnician
 • Trainer
 • Turism
 • Vanzari
Locatii Joburi
 • All
 • Arad
 • Baia Mare
 • Brasov
 • Bucuresti
 • Cluj
 • Iasi
 • Oradea
 • Timisoara

Evolution HCC este in cautarea unui Asistent Marketing in Cluj-Napoca, cu sau fara experienta in domeniu. Daca te regasesti in descriere te invitam sa aplici cu CV-ul direct pe site.

Evolution HCC este in cautarea unui Responsabil Import-Export, pentru o companie cu renume in producerea de corpuri de iluminat si in comercializarea produselor electrice.

Iti doresti sa te dezvolti in domeniul vanzarilor in cadrul unei companii multinationale? Foarte bine, acorda putina atentie acestei oportunitati. Companie japoneza angajeaza Reprezentant vanzari junior cu si fara experienta.

KEYENCE, a Japonese company that serves over 200,000 customers in 100 countries, focusing on inovation and performance, is looking for a junior area sales.

Daca esti un pasionat PHP Developer, cu cel putin 3 ani experienta si interesat de noi proiecte si provocari, s-ar putea ca noul nostru proiect sa ti se potriveasca.

Daca esti o persoana organizata si ai experienta in domeniul logistic avem o oportunitate fantastica ca si Manager logistica in Cluj Napoca.

Avem o noua oportunitate pentru persoanele ce detin bune abilitati de coordonare si organizare. Unul dintre clienti este in cautarea unui Coordonator pentru punctul de lucru din Arad.

Evolution HCC is looking for a Financial Manager in Cluj Napoca responsible for the day-to-day accounting activities for a multinational company.

O companie cu experienta vasta in domeniul proiectarii instalatiilor pentru constructii si prezenta pe piata autohtona din 2004, care se adreseaza clientilor locali si internationali, precum investitori din industrie, retail, sectorul public si privat, doreste sa-si mareasca echipa si este in cautarea unui nou coleg.

Suntem in cautarea unui Responsabil Relatii Clienti pentru departamentul de pentru o companie lider pe piata materialelor de constructii.

Suntem in cautarea unui coleg HR Consultant in Timisoara. Asteptam sa te cunoastem mai bine daca ai min 1 an experienta in HR, in special in recrutare.

Cautam un specialist tehnic vorbitor de LIMBA GERMANA pentru o companie specializata in producerea de sisteme de ventilatie, in colaborare cu Elvetia.

Companie lider pe piata in distributie si retail din Cluj angajeaza persoana pentru pozitia de Specialist Marketing. Vezi detalii anunt ...

Suntem in cautarea unui HR Generalist, cu experienta pe partea de administrare, pentru o retea de magazine din domeniul FMCG. Vezi detalii anunt ...

Cautam coordonator pentru o retea de 14 magazine din industria FMCG din Cluj. Compania se afla in plina expansiune pe piata retail si de distributie.

Dorim sa ne marim echipa si de aceea cautam o persoana perseverenta si organizata pentru pozitia de HR Consultant Iasi

Evolution HCC recruteaza CONSULTANT VANZARI SHOWROOM intr-un magazin de instalatii tehnico-sanitare din Cluj-Napoca, pentru o companie lider pe piata.

Daca esti o persoana dinamica, sociabila, cu spirit de aventura, careia ii place sa calatoreasca, asteptam sa te cunoastem si sa te alaturi echipei noastre de traineri experimentati din departamentul nostru intern - Work Team Fun!

Esti inginer electric cu expertiza in domeniul electric – automatizari si iti doresti o ascensiune in cariera profesionala? Avem o oportunitate de munca provocatoare pentru tine!

Vei organiza si conduce santierele de lucru, urmarind respectarea normelor tehnice si tehnologiilor de executie.

Vei organiza si conduce santierele de lucru, urmarind respectarea normelor tehnice si tehnologiilor de executie.

Ai experienta in servicii de costructii la nivel ridicat si consideri ca reusesti sa te impui in executia proiectelor de amploare pastrand atitudinea profesionala? Managementul proiectelor de antrepriza ala nivel national si uiterior la nivel mondial Compania iti asigura colaborari cu investitori de top si iti ofera increderea pentru managementul proiectelor de constructii Posibilitatea de a conduce un viitor departament pe managementul executiei proiectelor

Vanzari pe piata dezvoltatorilor in constructii si vanzari de servicii de management performant in constructii Compania te incurajeaza sa iti dezvolti competentele tehnice si de business prin proiecte de anvergura Salariul cuprinde partea fixa si bonusuri din incasari

Office manager angajam, pe domn’ director sa-mbunam!

Posibilitatea de a-ti dezvolta competentele tehnice si business prin proiecte interesante si provocatoare Mediu de lucru placut si profesional alaturi de o echipa cu portofoliu de peste 300 de solutii implementate cu succes Servicii medicale private asigurate si decont pentru activitati sportive

Companie japoneza cu activitate in vazari la nivel mondial este in cautarea unul reprezentant vanzari junior pentru trei regiuni importante, Bucuresti, Cluj si Timisoara.

We are looking for an experienced Quantity Surveyor - Electrical Engineer. As part of the team you will assist the QS Department and site team in all related commercial and contractual requirements. Our client is a leading real estate development and investment company, operating throughout Central and Eastern Europe, and focusing on the development of large scale commercial and residential projects.

We are looking for an experienced HVAC Quantity Surveyor Engineer. Our client is a leading real estate development and investment company.

Recrutam director tehnic pentru o companie cu renume mondial care livreaza servicii si produse din spectrul explozivilor industriali in intreaga lume.

Recrutam pentru clientul nostru o companie privata din domeniul farmaceutic din Iasi,  Director de vanzari. Pune-ti in valoare abilitatile de coordonare si organizare intr-un job cu responsbilitati si provocari zilnice. Te vei dezvolta si iti vei atinge potentialul maxim in vanzarile farmaceutice din Romania dar si pe alte tari din Europa.

Suntem in cautarea unui Reprezentant Tehnic si Comercial pentru departamentul de relatii cu clientii in cadrul unei companii client, lider pe piata materialelor de constructii - Cluj-Napoca.

Suntem in cautarea unei persoane organizate, responsabile si motivate, cu dorinta de a-si dezvolta o cariera de succes!

O importanta companie multinationala elvetiana specializata in domeniul constructiilor sanitare, este in cautarea unui Inginer economist. Poti fi si tu parte din echipa noastra!

Iti doresti o cariera in domeniul sanatatii? Asteptam sa te cunoastem!

Haide sa prospectezi nevoile clientilor nostri prin optica noastra! Implica-te activ in vanzarea consultativa a serviciilor noastre, cresti profesional si dezvolta abilitatile de comunicare verbala si non-verbala pentru asigurarea si intretinerea unei relatii durabile de calitate cu clientii nostri.

Dorim sa ne marim echipa si de aceea cautam o persoana perseverenta si organizata pentru pozitia de  HR Consultant, in Cluj-Napoca. Daca te implici in ceea ce faci si indeplinesti cerintele de mai jos, asteptam sa ne contactezi.

Cautam persoane pasionate de moda, pentru pozitia de consilier vanzari, pentru un magazin din mall, program part-time, in doua schimburi.

Te asteptam in echipa Evolution HCC daca esti dornic sa incepi o cariera in RESURSE UMANE, daca iti doresti sa te dezvolti intr-un mediu care faciliteaza invatarea si care incurajeaza initiativa si exprimarea propriilor idei.

Asistent Manager cu Limba Germana in Timisoara! Aplica azi si da-ne ocazia sa te cunoastem!

We are recruiting a Lead Development Representative for a company which was established 125 years ago. Our client is the marked leader in the roof tiles production and one of the biggest producers of pressed plates in Europe.

Recrutam Reprezentant Vanzari, Vansell pentru societate de import cafea bio-organica in Cluj-Napoca

Inginer cu experienta in service-ul utilajelor grele? Suntem interesati sa te cunoastem!

Consultant turism hotelier pentru capitala! Aplica si da-ne sansa sa contribuim la formarea ta profesionala!

The company was founded in 2003, in Hamburg, since then has successfully handled well over 1.000 projects for more than 150 companies – many of them internationally renowned.

Recrutam Sales Key Account Manager pentru Sisteme de Securitate si Paza. Ai experienta relevanta in vanzari si esti deschis spre provocari noi?

Experienta ne-a invatat ca relatiile profesionale imbunatatesc calitatea serviciilor. Avem nevoie de specialist in vanzare si gestiune.

For our client, a company which produces ventilation systems, in partenership with Switzerland , we are recruiting an Engineer in machine development who should offer professional support for technical development, advancing and improving of existing and planned machines for their diverse production needs.

We are currently searching for for an ambitious Senior Web Developer for an important IT company!

Multinationala americana, leader global in furnizarea de servicii si tehnologii in domeniul apei, igienei și energiei este in cautarea unui Agent de vanzari, cu abilitati tehnice, care isi doreste o cariera stralucita cu contract pe perioada nedeterminata.

Daca esti o persoana tehnica, cu o experienta de minim 5 ani in domeniul electricii si mecanicii, aplica acum!

If you are a senior/intermediate level developer with over 3 years of experience with .NET technologies then we'd like to invite you to send your resume

Evolution Hcc Servicii HR recruteaza pentru o companie multinationala cu sediul in Timisoara- Inginer Automatizari/ Expert Tehnic / Consultant tehnic

Recrutam pentru clientii nostri Java Developeri

Programe de Intership pentru tineri pasionati de domeniul resurselor umane in Timisoara.

Evolution HCC Recruteaza personal pentru o companie care activeaza la nivel national in domeniul vopselelor premium de mobilier, Area Sales Manager.

Evolution HCC recrutare si selectie de personal .Recrutam in momentul de fata pentru pozitia de Tehnical Sale Suport pentru unul din clientii nostril din Timisoara, companie nationala cu peste 18 ani experienta in distribuirea de componente electonice si senzori pentru automatizari industriale.

Young graduate or currently student? We are coming in your help! Evolution HCC is now recruiting in Timisoara Economist for external accounting.

Evolution HCC recruteaza specialist în achiziții, pentru unul dintre clienții săi.

Evolution HCC recrutează „Director de Vănzări”, pentru o companie multinationala din Cluj ce activează în domeniul metalurgiei, activand pe piata nationala cat si intenationala.

We`re recruiting for our customers. Job title : IT Project Manager Accounting Loc. Timisoara

We`re recruiting for our customers. Job title: Junior Accountant Internal Controls Loc. Timisoara

Recrutam pentru clientul nostru, firma ce activeaza in domeniul retail, pentru unul din magazinele sale alimentare de tip supemarket la 10 km de Timisoara, sef de magazin.

Cauţi un internship care să ofere un start carierei tale în domeniul Resurselor Umane ? Incepem selctia pentru noul program de INTERNSHIP IN HR.

O importantă companie cu capital româno-elvețian, specializată în domeniul producției aparatelor și sistemelor de distribuție a aerului și canalelor de ventilație se extinde și dorește să faci parte din echipa lor

Evolution HCC is looking for a technically oriented Sales and Business Developer for a multinational company in order to help them grow business within Romania. The future employee will be located in Cluj-Napoca or Oradea, depending on the candidate.

Recrutam pentru clientul nostru Director de Productie. Clientul nostru este importantă companie cu Elvetiana care are producția aparatelor și sistemelor de distribuție a aerului și canalelor de ventilație in Hunedoara pentru clientii din Elvetia. Trimite aplicatia ta aici!

Evolution HCC is seeking a a self-motivated and passionate Java / J2EE developer to design in Cluj-Napoca, implement, test and optimize with a high degree of autonomy and an emphasis on tangible results. We are looking for someone to help us expand and improve a set of products while simultaneously supporting a large increase in the capacity of systems

Evolution-HCC is looking for and entry-level Front-End Developer in Sibiu. You will design, develop multiple components in support of our client's manufacturing projects.

Evolution HCC este in cautarea unui Asistent Manager, pentru clientul sau, un depozit de mobilier din Floresti. Pentru acesta pozitie nu e necesara experienta anterioara in domeniu, fiind asigurata instruire si suport pentru familiarizarea cu sarcinile si procesul de munca.

Evolution HCC recruteaza pentru o multinationala din Timisoara Asistent Manager cu limba germana la nivel mediu spre avansat. Beneficii - Un mediu de lucru prietenos si organizat, precum si suport in a te dezvolta; - Un pachet salarial foarte motivant; - Un loc de munca stabil, la care sa vii cu drag.

Evolution HCC Recruit for You in Cluj-Napoca: Senior Ruby on Rails Developer for various web and mobile projects. We are looking for someone with a passion for web development and extensive background in building highly dynamic web pages using Ruby on Rails. Experience building for mobile platforms a plus. The role will focus on design, implementation, testing and optimization with a high degree of autonomy and an emphasis on tangible results.

Evolution-HCC caută o persoană pentru postul de consilier vanzari, pentru un magazin de prestigiu ce comercializeaza haine si accesorii din gama mid-high level, din Polus Center. Beneficii - pachet salarial bazat pe fix + bonusuri - oprtunitati reale de dezvoltare profesională - ocazia de a face parte dintr-o companie