Cum alegem compania pentru care lucrăm
Cum alegem compania pentru care lucrăm? — Partea a II-a
iulie 18, 2017
instrumente esențiale în resursele umane
6 instrumente esențiale în resursele umane
iulie 26, 2017

Iti pasa de management-ul timpului? Angajeaza o agentie de recrutare

Rezolva problema lipsei de timp

Secolul XXI, anul 2017, trecut de jumatate, o analiza scurta si realizam cat de important este management-ul timpului pentru agenda unui manager cu nevoi acute de personal. Intr-o zi obisnuita plina de intalniri, rapoarte si telefoane, un leader ce trebuie sa isi faca loc pentru o serie de lucruri peste care nu se poate trece. Aici vorbim despre organizarea etapelor procesului de recrutare pentru pozitiile necesare desfasurarii activitatilor zilnice si cresterea performantei.

Managementul timpului poate fi gestionat mai bine de o companie de recrutare fara a ingreuna activitatea zilnica a angajatilor tai, asigurarea serviciilor de HR – aici se includ livrarea unor profile de calitate care ajung la interviul final pentru ca de intreg procesul de recrutare esti absolvit.

Alegand sa colaborezi cu o agentie de recrutare si selectie de personal, ai o serie de beneficii foarte clare ce tin de timp diminuat si garantia amortizarii costurilor, optinand intr-o perioada mai scurta cel mai competitiv si performant viitor angajat, pliat strict pe cerintele tale. Agentia de recrutare preia tot procesul de recrutare, folosindu-si toate metodele pentru a veni in ajutorul tau cu o consultanta si expertiza relevanta in piata muncii,cu intrumente performante de evaluare, baze de date, sfaturi de legislatie a muncii si nu in ultimul rand cu reducerea timpului prin abilitatile de a crea compatibilitatile necesare intre profil si candidat.

Procesul de recrutare nu inseamna sa construiesti un anunt si sa astepti aplicanti. In 2017, pentru calitatea candidatilor care vor deveni ulterior angajatii tai, demersul este unul anevoios, insa este asigurat in totalitate de agentia de recrutare.

Pasii asigurati de catre agentie incep de la identificarea nevoilor, o definire clara a profilului solicitat, stabilirea canalelor de promovare si cautare activa, realizarea interviurilor, prezentarea profilului in urma interviurilor, programarea interviurilor directe cu angajatorul, feedback acestor(pentru aceste) interviuri catre candidati, follow-up pentru integrarea candidatului.

Fii sigur ca in momentul alegerii tale, partenerul tau in afaceri, compania de recrutare va deveni departamentul ce iti va aduce amortizarea totala a timpului si a bugetului.

Îți oferim servicii complete de resurse umane pe care le-am validat deja cu peste 1000 de clienți și companii

Care se confruntă cu aceleași probleme ca și tine.

Unul din lucrurile la care suntem foarte buni este zona de Recrutare de Personal și Headhunting, unde ajutăm angajații și angajatorii să găsească cele mai bune soluții, cu rezultate pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0

Evolution HCC