Employer Branding, Marketing, Promovare

Conceptul de Employer Branding sau Brand-ul de Angajator, cum îi se mai spune, se referă la percepțiile pe care angajații și potențialii tăi angajați le au despre compania ta. Este vorba despre felul în care văd ei firma ta, începând de la modul în care este privită pe piață, până la răspunsul la întrebarea: “Cum ar fi să lucreze pentru tine?”.

De prin anul 1995 cand se vorbea pentru prima data de employer brand, au existat retincente in a folosi aceasta denumire; conceptul nu a fost recunoscut ca fiind unul esential la acel moment sau nu exista suficient buy-in din partea managamentului pentru ca aceasta noua abordare sa poata fi inteleasa, adoptata si tratata ca una esentiala in conditiile in care vrei sa atragi oameni de calitate de pe piata sau vrei ca angajatii tai sa fie motivati si atasati.
Ce inseamna de fapt employer brand? Sunt acele atribute si calitati ale unui angajator, (de cele mai multe ori intangibile), care il fac pe acest angajator sa fie diferit pe piata, care promit un anumit tip de experienta ca si angajat si care atrag oamenii potriviti culturii angajatorului. Se adauga si modul in care aceste atribute sunt sustinute si comunicate in interior si in afara companie.

La intrebarea: De ce numarul celor care aplica pentru diverse posturi din cadrul unor anumite corporatii este foarte mare?


Raspunsul este simplu: aplicantii vor sa lucreze pentru o firma de succes, cunoscuta, care are o imagine si o reputatie buna in piata care sa le asigure toate conditiile pe care ei le asteapta de la aceasta.

Metodele noastre:

» Employer brand management
» Propunerea employer brandingului
» Internal marketing
» Schimbarea culturii conduse de brand
» Folosire employer branding
» Marketing de angajator
» Dezvoltarea sistemlor de retentie si motivare
» Promovarea produselor si serviciile

Dezvolta-ti si promoveaza-ti acum brandul de angajator!

Solicita acum o oferta personalizata pentru a atrage cei mai buni candidati din piata si a-ti creste pofitul!

Formular Contact - Solicita o oferta personalizata

firme de recrutare, joburi in cluj, firma de recrutare, firma recrutare, agentia recrutare, companie recrutare, firma recrutare personal, recrutare si selectie, job,joburi,gaseste jobul potrivit,selectie personal, firme recrutare timisoara, firme recrutare iasi, firme recrutare sibiu, firme recrutare cluj, firme recrutare oradea, firme recrutare romania, firma de recrutare timisoara, firma de recrutare sibiu, firma de recrutare cluj, firma de recrutare iasi, firma de recrutare romania, firma de recrutare oradea, firma de recrutare bucuresti

0

Evolution HCC