Team building - Work as a Team and have Fun

Obiective:

» Creşterea eficienţei angajaţilor, pe termen mediu sau lung
» Motivarea şi dezvoltarea acestora
» Obţinerea unei performanţe mai mari
» Crearea de echipe performante
» Efortul depus de fiecare să fie resimţit la un nivel mai scăzut

Rezultate:

» Asumarea de roluri
» Luarea de decizii şi asumarea responsabilităţii pentru deciziile luate
» Adoptarea unei atitudini pozitive, din care să rezulte, încrederea, empatia, gestionarea conflictelor
» Ataşamentul fiecăruia faţă de grup şi faţă de organizaţie

Ce este un team building?


Evolution HCC vă oferă servicii de team building in Cluj, Timişoara, Iasi, Sibiu deoarece credem că un team building bine organizat reprezintă cea mai bună metodă de formare de echipe dar şi creşterea calităţii relaţionării între angajaţi.

ACTIVITĂŢI TEAMBUILDING

Testimoniale clienti

 • „Am avut o experienta placuta cu echipa WorkTeamFun. Au avut rabdare cu noi si ne-au antrenat in activitati care mai de care mai antrenante. Analiza SWOT prezentanta la final a fost completa, fara menajamente, exact ceea ce doream sa primim dupa un team-building. Multumim pentru programul oferit!”
 • “Chiar a fost un teambuilding reusit. A fost o experienta de neuitat! Abia astept the next one. Am invatat multe lucruri de la voi si impreuna cu voi. Daca as recomanda si altcuiva programele WorkTeamFun de teambuilding? Definitely YES.”
 • -Alina – Participant-
  “Activitatile alese ni s-au parut foarte inspirate, dar si distractive. Am avut si inca avem multe de invatat unii de la altii , iar voi ne-ati ajutat in acest sens. Ne-a placut si ne-am simtit foarte bine in compania voastra. Deja v-am recomandat colegilor nostri.”
  -Alina – Participant-
 • “Va multumim pentru tot, organizarea acestui team building a fost super, ne-a placut atat locatia precum si ospitalitatea gazdelor. Entuziasmul si profesionalismul de care a dat dovada Echipa Evolution Hcc. Va multumim inca odata pentru ca ati dat dovada de profesionalism.”
  Biliana Stanoiev
  STADA Hemofarm
 • “Ambele zile au fost un succes din punctul nostru de vedere. Colegii s-au distrat foarte tare, am avut ocazia sa ne apropiem si sa ne cunoastem mai bine, am comunicat si am descoperit lucruri unul despre celalalt. A fost o experienta placuta si constructiva. Multumim pentru tot!”
  Cristina Szabo
  Hampton by Hilton
 • Gabriel – Participant
  “In opinia mea a fost foarte reusita excursia. Jocurile au fost foarte interactive si amuzante. N-au fost prea multe, ceea ce e iarasi important. Deci a fost exact cat se putea si cat era nevoie. Organizarea per total a fost foarte buna, Multumim WorkTeamFun; Danke, Geo.”
  Gabriel – Participant
 • „Am fost foarte multumimti de organizarea team buildingul nostrum si implicarea trainerilor WorkTeamFun. Au dat dovada de mult profesionalism si s-au adaptat foarte usor la nevolie noastre .Jocurile alese s-au potrivit foarte bine cu dinamica echipei noastre. Noi ne-am simtit foarte bine ,au creat o atmosfera foarte placuta un mix de umor cu competivitate si munca in echipa. Avand in vedere cat de bine ne-am simtit, o sa recomand firma voastra, WorkTeamFun, si pentru alte astfel de evenimente.”
 • “Totul a fost super ok in programul de teambuilding organizat de voi. Ne-am simtit foarte bine. Colaborarea cu echipa WorkTeamFun a fost super! Ne-am coordonat si sincronizat cu trainerii legat de activitati.Trainerii au fost flexibili si au organizat foarte bine activitatile. In plus ne-au surprins si cu activitati care nu erau in plan.”
Programele noastre facilitează cunoaşterea mai profundă a membrilor organizaţiei, a abilităţilor şi comportamentelor acestora, fapt esenţial în prevenirea, combaterea şi chiar anticiparea conflictelor, dar şi a alegerilor potrivite.

Programe, Activitati, Locatii de Team Building

Pentru o lista completa de programe oferite

Programe de Team Building – WorkTeamFun

Formular Contact - Solicita o oferta personalizata