Câteva cuvinte despre noi...

Evolution HCC este o companie de consultanţă si produs în resurse umane care se implica si in promovarea brandului de angajator, unde evoluţia, succesul şi dezvoltarea sunt doar câteva dintre atributele principale pe care le garantăm clientilor noştri.

„Misiunea noastră este să găsim acea persoană pentru tine si sa dezvoltam echipe performate si motivate. În echipa noastră găsești partenerul tău de încredere care: îți recrutează profesioniști de top, îți dezvoltă identitatea (brandul) companiei, îți oferă traininguri solide si programe de teambuilding pentru angajați, astfel că tu vei avea o echipa motivata si performanta.

La Evolution HCC, oamenii sunt mereu cei care ne inspiră valorile: Evoluție, Excelență, Loialitate. Cat si principiul DOP dupa care ne ghidam Disciplina, Organizare, Perseverenta.”

» Dezvoltare organizaţională
» Motivarea angajaţilor
» Nivelul de satisfacţie şi angajamentul organizaţional
» Îmbunătăţirea proceselor organizaţionale
» Cultura organizaţională
» Revizuirea sistemelor de retentie si evaluare de personal
» Recrutare
» Training
» Teambuilding

Principiul dupa care ne ghidam activitatea  este Principiul HCC- DOP.

Disciplina

Organizare

Perseverenta

Echipa Evolution HCC vă oferă cele mai profesionale servicii de resurse umane în Cluj, Timișoara, Iasi, Sibiu dedicate atât companiilor care au nevoie de recrutare personal, consultanţă şi dezvoltare organizaţională, cât şi angajaţilor care nu ştiu să îşî gestioneze conflictele de la locul de muncă sau au nevoie de îndrumarea unui specialist în orientarea în carieră.

Suntem o echipa de specialisti in diverse domenii : psihologi organizationali, recruteri & headhunteri, specialisti marketing, specialisti in management si sisteme de retentie , specialisti in sisteme de evaluare, traineri specializati in negociere si vanzare, leadership, recrutare, comunicare.

Serviciile noastre din domeniul resurselor umane cat si cele in dezvoltarea barandului de angajator,  se adresează clienţilor noştri din Cluj, Timişoara, Iasi, Sibiu dar avem acoperire națională si in restul oraselor pe serviciile de Recrutare si Selecție Personal, Headhunting, Training, Team-Building, Evaluare Personal.

Avantaje competitive:

Mereu luăm în calcul balanţa costuri-beneficii, urmărind satisfacţia clientului faţă de rezultatele muncii noastre.

Candidaţi:

Vă oferim toate detaliile despre procesul de recrutare dintr-o companie şi vă ajutăm să dobândiţi competenţele necesare posturilor pentru care optaţi.


Cel mai mare avantaj pentru a colabora cu noi este că evaluarea are loc individual, pentru ca fiecare din voi să se simtă valoros, să îşi poată descoperi potenţialul şi să primească feedback pentru îmbunătăţirea punctelor slabe. Colaborarea noastră este una de lungă durată, nu se opreşte după prima întâlnire, ci vom interveni de fiecare dată când ne solicitaţi suportul.

Companii:

La noi găsiţi soluţii şi răspunsuri la toate problemele de care va loviti zilnic in dezvoltarea organizatiei.


Valorile Companiei


» Dezvoltare » Evoluţie » Succes
» Disciplina » Organizare » Perseverenta

Testimoniale de la clientii nostrii

-Adi Lonca| PMO Manager Energom-

Energom


„Am avut o experienta placuta cu echipa WorkTeamFun. Au avut rabdare cu noi si ne-au antrenat in activitati care mai de care mai antrenante. Analiza SWOT prezentanta la final a fost completa, fara menajamente, exact ceea ce doream sa primim dupa un team-building. Multumim pentru programul oferit!”

-ACCENTURE – CLUJ NAPOCA-

Accenture


“Chiar a fost un teambuilding reusit. A fost o experienta de neuitat! Abia astept the next one. Am invatat multe lucruri de la voi si impreuna cu voi. Daca as recomanda si altcuiva programele WorkTeamFun de teambuilding? Definitely YES.”

-Alina – Participant-


“Activitatile alese ni s-au parut foarte inspirate, dar si distractive. Am avut si inca avem multe de invatat unii de la altii , iar voi ne-ati ajutat in acest sens. Ne-a placut si ne-am simtit foarte bine in compania voastra. Deja v-am recomandat colegilor nostri.”

Biliana Stanoiev

STADA Hemofarm


“Va multumim pentru tot, organizarea acestui team building a fost super, ne-a placut atat locatia precum si ospitalitatea gazdelor. Entuziasmul si profesionalismul de care a dat dovada Echipa Evolution Hcc. Va multumim inca odata pentru ca ati dat dovada de profesionalism.”

Cristina Szabo

Hampton by Hilton


“Ambele zile au fost un succes din punctul nostru de vedere. Colegii s-au distrat foarte tare, am avut ocazia sa ne apropiem si sa ne cunoastem mai bine, am comunicat si am descoperit lucruri unul despre celalalt. A fost o experienta placuta si constructiva. Multumim pentru tot!”

Gabriel – Participant


“In opinia mea a fost foarte reusita excursia. Jocurile au fost foarte interactive si amuzante. N-au fost prea multe, ceea ce e iarasi important. Deci a fost exact cat se putea si cat era nevoie. Organizarea per total a fost foarte buna, Multumim WorkTeamFun; Danke, Geo.”

-Costea Meda,Team Lead AP Genpact Romania-

Genpact


„Am fost foarte multumimti de organizarea team buildingul nostrum si implicarea trainerilor WorkTeamFun. Au dat dovada de mult profesionalism si s-au adaptat foarte usor la nevolie noastre .Jocurile alese s-au potrivit foarte bine cu dinamica echipei noastre. Noi ne-am simtit foarte bine ,au creat o atmosfera foarte placuta un mix de umor cu competivitate si munca in echipa. Avand in vedere cat de bine ne-am simtit, o sa recomand firma voastra, WorkTeamFun, si pentru alte astfel de evenimente.”

-Iulian Ratiu, Project Manager iQuest -

iQuest


“Totul a fost super ok in programul de teambuilding organizat de voi. Ne-am simtit foarte bine. Colaborarea cu echipa WorkTeamFun a fost super! Ne-am coordonat si sincronizat cu trainerii legat de activitati.Trainerii au fost flexibili si au organizat foarte bine activitatile. In plus ne-au surprins si cu activitati care nu erau in plan.”